Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بازیگر خنده بازار گفت: مدیر دوبلاژها می توانند فرصت تمرین به گوینده دهند تا چندبار نقشی که گویندگی آن را به عهده دارد تحلیل کند و درباره آن تمرین و تکرار داشته باشد، با این شیوه حتی با وجود دستگاه‌های دیجیتال به دوبله اثر خدشه‌ای ایجاد نمی شود.

ابراهیم شفیعی  بازیگر و دوبلور تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره وضعیت کنونی دوبله گفت: دوبله دو بخش دارد؛ یک بخش تلویزیون و بخش دیگر ویدئو رسانه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بحث مالی و تعداد آثاری که دوبله می شود این دو بخش کاملا متفاوت عمل می کنند. دوبله وضعیت خوبی ندارد، گویندگان با مشکلات مالی رو به رو هستند و این مسئله در میزان و کیفیت دوبله آثار نیز تاثیر گذاشته است.

وی درباره ورود جوانان و تاثیر آن در عرصه گویندگی اظهار کرد: در هر حرفه‌ای ورود قشر جوان باعث طراوتی خاص به آن حرفه می شود. نزدیک به دو دهه است که جوانان بیشتر از گذشته وارد عرصه گویندگی شده‌اند، آن هم جوانانی که در نزد پیشکسوتانِ این حرفه آموزش دیده‌اند، از استعداد و صدای خوبی برخوردار هستند و با درخشش خود باعث پیشرفت این عرصه شده‌اند.


دوبلور نقش پاتریک در "باب اسفنجی در خشکی" ادامه داد: بها دادن و سپردن نقش‌های خوب به جوانان که توانایی و استعداد آن را دارند بسیار خوب است اما بخش مالی دست گویندگان را بسته است و یک جوان اگر بخواهد وارد این حرفه شود با وجود مسئله مالی نمی‌تواند به کار خود ادامه دهد و عرصه دوبله را ترک می‌کند. چنین وضعیتی بسیار بد است و امیدوارم این مشکل برطرف شود و گویندگان و مدیر دوبلاژها با مدیریت بهتر کیفیت کار را بالا ببرند.

شفیعی به تاثیر دستگاه‌های دیجیتال در عرصه گویندگی اشاره کرد و توضیح داد: ورود این دستگاه ها باعث پیشرفت کیفیت صدا در دوبله شده و سرعت را بالا برده است. این سرعت معایب و محاسنی دارد؛ محاسن آن این است که کار به سرعت پیش می رود و وقت گوینده تلف نمی شود، مضرات آن نیز این است که میزان تمرین گویندگان پایین آمده است. در گذشته در این عرصه از دستگاه آپارات استفاده می شد. گوینده تا قرار گرفتن حلقه فیلم در این دستگاه و شروع به کار آن، فرصتی پیدا می کرد که تمرین کند، همچنین اگر درحین انجام کار تپق می زد دوبله از اول انجام می شد و این فرصت تکرار، شرایط تمرین را برای گوینده فراهم می‌کرد و هر دو این موارد باعث کیفیت بهتر دوبله اثر می شد در حالی که در دوبله امروز و با دستگاه های دیجیتال ،گوینده از هر جا که تپق می‌زند از همان جا کار پیگیری می‌شود بنابراین سرعت بالا رفته و چون تکرار و تمرین کمتر شده است کیفیت کاهش یافته است.

وی به نقشی که مدیر دوبلاژها و گوینده ها می توانند با وجود دستگاههای دیجیتال در فضای فعلی دوبله ایفا کنند افزود: مدیر دوبلاژها می توانند فرصت تمرین به گوینده بدهند تا چندین بار شخصیتی که گویندگی آن را به عهده دارد تحلیل کند و درباره آن تمرین و تکرار داشته باشد، با این شیوه حتی با وجود دستگاه‌های دیجیتال به دوبله اثر خدشه‌ای ایجاد نمی شود. درحال حاضر مدیر دوبلاژها و گویندگانی داریم که در زمان دوبله اثر دقت دارند و با استفاده از همین شیوه تحلیل، تمرین و تکرار کیفیت اثر را بالا می برند. بنابراین مدیر دوبلاژ و گوینده در کنار هم می‌توانند کیفیت کار را حتی با وجود دستگاه‌های دیجیتال بالا ببرند.
 
بازیگر "خنده بازار" همچنین درباره سری جدید "محله گل و بلبل" بیان کرد: قرار است فصل سوم این مجموعه شروع شود اما زمان دقیق تولید، تغییر دکور و اضافه شدن بازیگران جدید هنوز مشخص نیست اما احتمالا به عنوان شخصیت پدر عموپورنگ در این برنامه بازی می کنم.

شفیعی درباره حضور نعیمه نظام دوست که این روزها یک عمل جراحی را پشت سر گذاشته است توضیح داد: جراحی نظام دوست به گونه ای نبود که خطری وی را تهدید کند و با استراحت بعد از گذشت سه هفته سلامت خود را به دست می آورد بنابراین حضور نعیمه نظام دوست در سری سوم "محله گل و بلبل" قطعی است.

وی به میزان استقبال مردم از برنامه "محله گل و بلبل" اشاره و تاکید کرد: در نظر سنجی انجام شده در برنامه "سین مثل سریال" از نظر مخاطبان "محله گل و بلبل" رتبه اول را کسب کرد. همچنین واکنش مردم در خیابان و در برخورد با عوامل کار نشان می دهد آن ها "محله گل و بلبل" را بسیار دوست دارند و با وجود ژانر کودک بزرگترها هم برنامه را می بینند و به آن علاقه دارند.


این بازیگر و دوبلور خاطر نشان کرد: معمولا گروهی که داریوش فرضیایی با آن ها همکاری می کند برنامه هایی با فکر جدید، رویکرد و کیفیت بهتر را به مخاطبان ارائه می دهد. در این چند سال گروه "محله گل و بلبل" نشان داده‌اند که هر سال بهتر از سال قبل کیفیت آثار را بالا برده اند و از آن ها استقبال بیشتری شده است. وجود این استقبال نشان دهنده اتاق فکر خوب وسنجیده آن هاست، چون آن ها به بحث مالی توجه نمی‌کنند و دوست دارند کیفیت تولیداتشان حفظ شود و به تکرار نیفتند برنامه به برنامه بهتر و متفاوت‌تر عمل می‌کنند بنابراین بیننده تحول در اثر را حس می‌کند و جذب آن می‌شود.

انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۸۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: طرح محلات ارتقادهنده سلامت با همکاری استانداری به عنوان ناظر اصلی و ۱۶ ارگان دولتی در ۷ محله در شهرهای بیرجند و قائنات که از سوی وزارت کشور اسامی آنها اعلام شده، اجرا می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مجید شایسته با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قرار است این طرح در مناطق حاشیه‌نشین شهر و به صورت پایلوت انجام شود.

وی گفت: این مناطق در  بیرجند شامل حاجی‌آباد، موسی‌ابن جعفر، کاظمیه، جوادیه و کارگران  و در  شهر قاین شامل محلات خونیکی‌ها و قدی است. به دلیل ارتقای شاخصه‌های بهداشتی و سلامت محور در محلات حاشیه شهر که از این نظر ضعیف‌تر هستند، برنامه‌های سلامت محور برای جلب مشارکت مردم و رفع مشکلات بهداشتی مردم برگزار می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: قرار است در این طرح، کانون سلامت در محلات تشکیل شود. عوامل اجرایی این کانون شامل- هیئت امنا محله در مرکز خدمات جامع سلامت، کانون فرهنگی اجتماعی سلامت محله در پایگاه سلامت وخانه بهداشت ، شورای ارتقای سلامت محله، شبکه نخبگان محله و گروه‌های مردمی سلامت است. 

توزیع بیش از 600 مورد تجهیزات بیمارستانی

سیدمحمد موسوی میرزایی نیز از تجهیز بیمارستان‌های خراسان جنوبی در دو سال گذشته تاکنون به بیش از 600 مورد تجهیزات جدید خبر داد و گفت: در این مدت 70 تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، 22 دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، 31 دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، 564 تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است. در دولت سیزدهم 2 بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون 121 نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیل هستند، افزود: هم اکنون 65 کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن 211 دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: 43 مرکز سلامت شهری، 61 مرکز سلامت روستایی، 71 پایگاه بهداشتی، 326 خانه بهداشت، 85 پایگاه اورژانس جاده‌ای و 2 پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند. افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود 9 هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری
  • امیدوارم با صعود به المپیک خواسته‌ فدراسیون را برآورده کنیم
  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تصاویر کمتر دیده شده از مصطفی زمانی و خانم بازیگر در یک فیلم سینمایی |‌ زمان اکران اعلام شد
  • گلایه شهروندان تهرانی از وضعیت نامناسب برخی از بی آر تی‌ها + فیلم
  • وضعیت هوای پایتخت چگونه است؟
  • کیفیت هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
  • تصاویری زیرخاکی از اولین مصاحبه حرفه‌ای مهران مدیری! (فیلم)