Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@20:37:02 GMT

جزئیات ریزش نیروی کار در سال ۹۹/ بخش خدمات رکورد زد

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۰۸۳۵۱

جزئیات ریزش نیروی کار در سال ۹۹/ بخش خدمات رکورد زد

به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به محدودیت‌هایی که ناشی از شیوع ویروس کرونا در سال ۹۹ برقرار و بعضاً منجر به تعطیلی یا تعدیل نیرو در محیط‌های مختلف کاری شد، شاخص‌های بازار کار به شدت تحت تأثیر قرار گرفتند بطوری که طبق آمار رسمی کشور در مجموع ۴ فصل سال ۹۹ بیش از یک میلیون و ۱۰ هزار نفر از گروه شاغلان خارج شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی وضعیت بخش‌های مختلف اقتصاد کشور در سال ۹۹ بیانگر آن است که اگرچه در بخش کشاورزی و صنعت نیز ریزش نیروی کار را شاهد بودیم اما بیشترین ریزش نیروی کار در بخش خدمات بوده است.

در بخش کشاورزی حدود ۲۵۰ هزار نفر در سال ۹۹ به نسبت سال ۹۸ بیکار شدند. در بخش صنعت نیز شاهد ریزش ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر از شاغلان بودیم. بیشترین ریزش نیروی کار نیز در بخش خدمات رقم خورد به گونه‌ای که حدود ۷۴۰ هزار نفر فعالان حوزه خدمات در سال ۹۹ بیکار شدند.

گروه کار تعداد شاغلان در سال ۹۹ تعداد شاغلان در سال ۹۸ میزان تغییر خدمات ۱۱.۴۶۹.۶۴۰ ۱۲.۲۱۲.۹۰۱ ۷۴۳.۲۶۱- کشاورزی ۴۰۴۲۸۳۲ ۴۲۹۲۵۴۱ ۲۴۹۷۰۹- صنعت ۷۷۴۸۵۱۵ ۷۷۶۶۰۱۷ ۱۷۵۰۲-

غیرفعال شدن ۱.۲ میلیون زن

طی سال گذشته بیش از ۲ میلیون نفر از بازار کار خارج شدند و در زمره جمعیت غیرفعال قرار گرفتند که سهم زنان بیشتر از مردان بوده است.

به این ترتیب در حالی که جمعیت غیرفعال کشور در سال ۹۸ برابر با ۳۴ میلیون و ۴۹۸ هزار و ۴۱۱ نفر بود، در سال ۹۹ به ۳۶ میلیون و ۶۳۸ هزار و ۶۲۵ نفر افزایش یافت؛ یعنی شاهد خروج ۲ میلیون و ۱۴۰ هزار و ۲۱۴ نفر از جمعیت فعال (شاغل و بیکار) از بازار کار بودیم که از این تعداد، سهم زنان یک میلیون و ۲۸۴ هزار و ۶۷۴ نفر بوده است.

جمعیت غیرفعال سال ۹۹ سال ۹۹ میزان تغییر کل جمعیت غیرفعال ۳۶.۶۳۸.۶۲۵ ۳۴.۴۹۸.۴۱۱ ۲.۱۴۰.۲۱۴ جمعیت غیرفعال زن ۲۶.۸۶۹.۵۱۸ ۲۵.۵۸۴.۸۴۴ ۱.۲۸۴.۶۷۴ جمعیت غیرفعال مرد ۹.۷۶۹.۱۰۷ ۸.۹۱۳.۵۶۷ ۸۵۵.۵۴۰ کد خبر 5240801 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: بیکاری ویروس کرونا نرخ بیکاری مرکز آمار ایران جمعیت غیرفعال سال ۱۳۹۹ انتخابات 1400 قیمت دلار قیمت نفت قطع برق مصرف برق بانک مرکزی ایران بازار سهام تولید نفت شاخص کل بورس وزارت راه و شهرسازی قیمت طلا قیمت یورو بازار سرمایه ویروس کرونا ریزش نیروی کار جمعیت غیرفعال سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۸۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد ، فریده جعفری افزود: با توجه به این آمار، سالانه میلیون ها خدمت با همراهی بیمه سلامت در مراکز درمانی، تشخیصی و داروخانه ها به مردم آذربایجان غربی ارائه می شود که این امر باعث افتخار ماست.

او اضافه کرد: بخش قابل توجهی از خانواده های کم بضاعت استان در قالب بیمه رایگان، از خدمات بیمه سلامت بهره مند هستند.

جعفری گفت: در آبان ۱۳۷۳ قانون بیمه همگانی خدمات درمانی کشور از سوی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید که متعاقب آن سازمان بیمه خدمات درمانی در کشور تشکیل شد؛ در استان ما نیز در سال ۱۳۷۴ با نام اداره کل خدمات درمانی شروع به کار کرد.

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان غربی در ادامه گفت: در سال ۱۳۹۱ این سازمان با ایجاد تکالیف و ماموریت های جدید به سازمان بیمه سلامت تغییر نام داد که هدف از تشکیل این سازمان، پوشش بیمه آحاد جامعه بود که در حال حاضر در چهار صندوق کارکنان دولت، روستاییان و عشایر، همگانی ایرانیان و سایر اقشار ارائه خدمات می کند.

جعفری گفت: این سازمان با عقد قرارداد با همه بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی دولتی، برخی بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها، داروخانه‌ها و پزشکان به ارائه خدمات به اقشار مختلف جامعه می‌پردازد.

او در مورد بیماران خاص افزود: پوشش بیمه برای پنج دسته بیماران خاص که زیر پوشش صندوق بیماران خاص بودند وجود داشت و هزینه خدمات و دارو برای آنان تقریبا رایگان بود اما نیاز شدیدی به حمایت بیماران سرطانی، پارکینسون، کم شنوا، کم توان و اوتیسم و دیگر بیماری های نظیر این دارای طول درمان و هزینه های فراوان وجود داشت.

وی اضافه کرد: از شهریور سال ۱۴۰۱ با تشکیل صندوق حمایتی بیماران صعب العلاج و خاص، ۱۰۷ نوع بیماری پرهزینه مشخص شده توسط وزارت بهداشت تحت پوشش این صندوق قرار گرفت؛ در این زمینه امکان پوشش بیمه ای رایگان برای بیماران خاص، بدون توجه به دهک بیماران خاص فراهم شد.

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان غربی اظهار کرد: همچنین ۵۱ بیماری شایع در سامانه های الکترونیکی بیمه سلامت پیاده سازی شده و در حال حاضر اگر بیمه شده دارای یکی از بیمه های پایه درمان باشد و توسط همکاران ما نشاندار شده باشد، با مراجعه به همه مراکز درمانی در هنگام دریافت خدمات و دارو با کاهش پرداخت از جیب بیمار رقم ناچیزی برای دریافت خدمت یا داروی خاص خود پرداخت خواهد کرد.

جعفری گفت: با تلاش های صورت گرفته، هزینه داروی بیماران MS به صورت کامل تحت پوشش بیمه سلامت بوده و پرداختی بیمه شده به صفر رسیده است.

دیگر خبرها

  • خطر بزرگ‌ در بازار کار/ تا سال ۱۴۰۷ چه اتفاقی می‌افتد؟
  • خطر بزرگ‌ترش روی بازار کار/تا سال ۱۴۰۷ چه اتفاقی می‌افتد؟
  • هلال احمر به‌عنوان یکی از مهم‌ترین نهادهای امدادی و پشتیبانی در زمان بحران‌ها است
  • هلال احمر دارای سرمایه عظیمی است
  • هشدار ریزش مشارکت نیروی کار ایران تا ۱۴۰۷
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • ۵پایگاه جدید هلال احمر در استان سمنان احداث می‌شود
  • اجرای ۵۷ عنوان برنامه امدادی ، درمانی و بشردوستانه در فارس
  • نیروی جوان کیفیت جمعیت هر کشور را معرفی می‌کند
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید