Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-08@21:39:29 GMT

دلیل کاهشی شدن آمار ریزش نیروهای کار

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۰۲۱۲

دلیل کاهشی شدن آمار ریزش نیروهای کار

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران واقعی شدن دستمزدها را موجب کاهش آمار تعدیل نیرو و شکایات کارگری دانست و گفت: کسانی که از طریق مشاغل غیر رسمی درآمدی بین شش میلیون تا هفت میلیون تومان داشتند با واقعی‌تر شدن دستمزدها، به کار در کارخانه راغب شده اند چون علاوه بر بهبود دستمزد، از بیمه و آتیه هم برخوردار می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هادی ابوی در گفت وگو با ایران اکونومیست، درباره آمارهایی که در خصوص آمار کاهش شکایات کارگری و تعدیل نیروهای کار ابراز عقیده کرد و گفت: زمانی که دستمزد واقعی‌تر و به هزینه‌های زندگی نزدیک تر شد انگیزه کار هم برای کارگران در واحدهای تولیدی بیشتر شد. به طور حتم ریزش نیرو داشتیم ولی اینطور نبوده که فرد بیکار شده باشد بلکه فرد قراردادش تمام شده و شغلش را عوض کرده و در جای دیگری مشغول کار شده است.

وی ادامه داد: در برخی واحدهای صنفی کوچک که نتوانستند با شرایط موجود دوام بیاورند، احتمال ریزش نیروی کار وجود داشته ولی افراد منفک شده یا تعدیل شده مشغول کار جدید شده اند.

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران با بیان اینکه در حال حاضر بنگاه‌ها متقاضی نیروی کار هستند، ‌افزود: ممکن است یک واحد تولیدی نیروی در سن ۲۵ تا ۳۰ سال بخواهد ما می گوییم اگر ۳۱ ساله بود باز هم او را به خدمت بگیرند و یا اینکه الزام کردند فرد جویای کار باید حتما لیسانس باشد، یعنی اگر فوق دیپلم باشد نمی تواند آن کار را انجام بدهد؟ کارفرما می تواند او را آموزش دهد و جذب بازار کار کند.

ابوی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر لزوم ارتقای سطح مهارت کارگران، اظهار کرد: یکی از ایرادات سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در سالهای اخیر این بوده که بحث آموزش را به آموزشگاه‌های آزاد واگذار کرده و برای کسانی که دنبال مهارت بودند دکان باز کردیم در حالی که آموزش فنی و حرفه‌ای باید به اصل خود که همان مهارت است برگردد و از شعار و برگزاری مسابقات مهارت کمی فاصله بگیریم.

این مقام کارگری تصریح کرد: وجود آموزشگاه آزاد برای آنکه دسترسی مردم به آن تسهیل شود نیاز است ولی در حوزه مهارت باید از مدارس و کارخانه‌ها و به تدریج زندان‌ها و پادگان‌ها شروع کنیم و خوشبختانه سازمان فنی و حرفه‌ای در دور جدید اقدامات بسیار خوبی انجام داده و طرح‌های قابل توجهی برای افزایش سطح مهارت جویندگان کار و فارغ التحصیلان درنظر گرفته است.

وی گفت: در حال حاضر ۹۹ درصد کارفرمایان در جست وجو نیروی کار هستند ولی نیروی کاری که ماهر باشد چون هزینه آموزش برای کارفرما نمی صرفد به همین دلیل کارگر را به جای طولانی مدت، سه ماهه و شش ماهه و یکساله نگه می دارند مگر برخی مشاغل مثل پتروشیمی ها یا جوشکاری در اعماق دریا که دوره‌های مخصوص خود را دارد و کارفرما بابت آموزش آن هزینه می کند.

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران تصریح کرد: در حال حاضر شخصی که از طریق مشاغل غیر رسمی درآمدی بین ۶ میلیون تا ۷ میلیون تومان داشته با واقعی‌تر شدن دستمزدها، به کار در کارخانه راغب شده است چون می داند علاوه بر افزایش حقوق، بیمه هست و آتیه هم دارد لذا آمارهایی که در خصوص کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری و یا تعدیل نیرو ارائه می شود همگی ناشی از دستمزدی است که کمی به واقعیت و هزینه های زندگی نزدیک شده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: حقوق و دستمزد ، افزایش حقوق ، قرارداد کار ، بیمه تامین اجتماعی ، بیمه بیکاری ، تعدیل نیرو ، سازمان آموزش فنی و حرفه ای

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: حقوق و دستمزد افزایش حقوق قرارداد کار بیمه تامین اجتماعی بیمه بیکاری تعدیل نیرو سازمان آموزش فنی و حرفه ای فنی و حرفه ای تعدیل نیرو نیروی کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۰۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش پیش از ازدواج و خانواده به بیش از ۶ هزار زنجانی ارایه شد

به گزارش خبرگزاری مهر، شهناز آقاخانی از آموزش پیش از ازدواج و خانواده بهزیستی به بیش از ۶ هزار شهروند زنجانی خبر داد وگفت: مهارت های زندگی، آموزش پیش از ازدواج و آموزش زندگی خانواده و آموزش والدین و توانمند سازی خانواده در بلوغ و نوجوانی، مداخلات و حمایت های روانی اجتماعی در بحران ها، غربالگری اضطراب کودکان ۵ تا ۶ سال با هدف شناسایی زود هنگام اختلال طیف اضطراب کودکان را از جمله برنامه های پیشگیرانه بهزیستی است.

معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی استان زنجان اظهار کرد: در سال گذشته ۶۶۵ نفر در جلسات مهارتهای زندگی شرکت نموده اند و سه مهارت بومی سازی شده (ارتباط موثر، مهارت کنترل خشم و مهارت جرات مندی) در چهار گروه کودک، نوجوان، جوان وبزرگسال و همچنین گروه هدف بهزیستی توسط مدرسین و آموزشگران مورد تایید بهزیستی استان آموزش داده شد.

آقاخانی افزود: در سال گذشته آموزش پیش از ازدواج به بیش از ۳ هزار نفر و آموزش زندگی خانواده به بیش از ۲ هزار نفر از مخاطبین اصلی در محله ها و مدارس و دانشگاه ها و برخی ادارات و زنان سرپرست خانوار برگزار گردید و همچنین آموزش تربیت مربی برای ۴۰ نفر از آموزشگران و مدرسین و روانشناسان برگزار شده است.

وی تصریح کرد: در این دوره های آموزشی سعی شده است که والدین با نوجوانی و ویژگی های طبیعی آن آشنا شوند. اختلالات روان شناختی و روان پزشکی که زیر بنای برخی مشکلات نوجوانی است به آنها معرفی گردیده تا در صورت مشاهده به روان شناس و مشاور مراجعه نمایند. پیش نیازهای اساسی برای مدیریت نافرمانی طبیعی در نوجوان آموزش داده می شود و همچنین گام های مدیریت رفتاری نوجوانان و مدیریت مسایل خاص در نوجوانی و توانمند سازی خانواده پرداخته می شود.

کد خبر 6100977

دیگر خبرها

  • آموزش پیش از ازدواج و خانواده به بیش از ۶ هزار زنجانی ارایه شد
  • جزئیاتی از ۳ رزمایش نیروهای مسلح ترکیه در ماه جاری
  • آمار طلاق بعد از ۳ دهه کاهشی شد
  • سازمان ثبت احوال: آمار طلاق کاهشی شد
  • پس از ۳ دهه طلاق کاهشی شد
  • هشدار ریزش مشارکت نیروی کار ایران تا ۱۴۰۷
  • ترسیم ۴ برنامه تربیتی و آموزشی مهم در نیروی دریایی
  • استقرار ده ها هزار نیروی نظامی روسیه در اطراف شهر راهبردی اوکراین
  • جزئیات ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور | تفاهم‌نامه جدید وزارت راه و نیروهای مسلح
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور